Deın Schatten Tanzt In Der Küche’de (B. Frıschmuth) Postfeminist Perspektiften Kadının Özgürleşimi - Kızıler Emer, Funda; Aras, İnci and Özyılmaz, Pembegül (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
-