Mimarlıkta Yapı Bilgisi - Kasapoğlu, Esin; Bektaş, İbrahim and Şahin, Nurbanu and Apak, Kerimcan and Darçın, Polat and Karaaslan, Nur Selcen and Gürani, Fehime Yeşim and Soyluk, Asena and Kutlu, İzzettin and Karakoyun Yaşar, Esma and Çivici, Tülay and Çakır Kıasif, Gözde and Kömürlü, Rüveyda and Gümüşburun Ayalp, Gülden and Polat, Hasan and Öztürk Ustaoğlu, Selen (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
-