Sosyal Medya Kullanım Amaçları ve İletişim Kaygısı - Horozoğlu, Mehmet Ali (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitap, sosyal medya kullanım amaçları ve iletişim kaygısı konularını ele almaktadır. Yazar, sosyal medyanın kullanım amaçlarını ve bu kullanımın iletişim kaygılarına olan etkisini araştırmaktadır. Kitap, spor bilimleri alanında lisansüstü düzeyde eğitim alan öğrencilerin sosyal medya kullanım amaçlarını ve iletişim kaygılarını incelemektedir. Yazar, doktora tezinden yola çıkarak bu konuyu ele almıştır. Kitap, depremzedelere ithaf edilmiştir ve teşekkürler bölümünde yazar, tez danışmanı ve diğer akademisyenlere teşekkürlerini sunmaktadır. This book addresses the purposes of social media usage and communication concerns. The author investigates the purposes of social media usage and its impact on communication concerns. The book examines the purposes of social media usage and communication concerns of graduate students in the field of sports sciences. The author addresses this topic based on their doctoral thesis. The book is dedicated to earthquake victims and in the acknowledgments section, the author expresses gratitude to their thesis advisor and other academics.