Fen Eğitimi Araştırmalarına Güncel Bakış XI - Başar, Tuğba; Orhan, Sema İrem and Aydın, Abdullah and Durmuş, Ufuk and Yavuz, Soner and Kaygısız, Betül and Güven Yıldırım, Ezgi and Önder, Ayşe Nesibe and Şen, Uğur and Yılmaz, Mehmet and Ceylan, Korkut Emre and Altun, Yüksel and Ünsal, Feyza and Özpınar, Mehmet and Girgin, Sönmez and Taş, Burcu and Çimen, Osman and Söğütdelen, Kübra and Gökmen, Ahmet and Özel, Çiğdem Alev and Şen, Songül and Yıldız, Emre and Mete, Pelin and Koç Gürdamur, Güler and Özel, Çiğdem Alev and Candan Helvacı, Sevcan and Doğan Şafak, Cansu and Özer, Ece Ceren and Çıkrık, Sultan and Özkan, Ümmü Gülsüm and Büber, Ayşe (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
-