Romatolojide Güncel Tedaviler - Kurtuluş, Duygu; Demir, Ali Nail; Uçar, İsmail and Gerçik, Önay and Öztürk, Hüseyin Ali and Yıldırım, Alper and Gökçen, Neslihan and Kaya, Zeynep and Can, Meryem and Uğurlu, Zübeyde and Doğru, Atalay and Armağan, Berkan and Kor, Ahmet and Erten, Şükran and Tuncer Kuru, Fatma and Solmaz, Dilek and Sarıtaş, Fatih and Çelik, Selda and Soysal Gündüz, Özgül and Barut, Kenan and Kılıç Könte, Elif and Kasapçopur, Özgür and Köseoğlu, Hamide Kart and Talu Erten, Pınar and Akyüz Dağlı, Pınar and Omma, Ahmet and Şan, Senar and Yazıcı, Ayten and Tehçi, Tuğba and Yalçınkaya, Yasemin and Temiz Karadağ, Duygu and Tarhan, Figen and Gönüllü, Emel and Türk, İpek and Kaşkari, Derya and Kayacan Erdoğan, Esra and Gerdan, Vedat and Doğan Ağbuga, Özlem and Koç, Emrah and Kaymaz Tahra, Sema and Alibaz Öner, Fatma and Maraş, Yüksel and Kışla Ekinci, Rabia Miray and Ediboğlu, Elif and Aydın Tufan, Müge and Badak, Suade Özlem and Yaşar Bilge, Nazife Şule and Kaşifoğlu, Timuçin and Toker Dinçer, Zeynep and Uğurlu, Serdal and Gücenmez, Özge Altuğ and Adroviç, Amra and Yıldız, Mehmet and Bakkal, Safiye and Can, Gerçek and Kimyon, Gezmiş and Arıcı, Fatih Necip and Sarı, Alper and Yılmaz, Zevcet and Aşık, Mehmet Ali and Gücenmez, Sercan (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
Analjezikler, Non-Steroid Anti-İNFLAMATUAR İlaçlar ve Kortikosteroidler Duygu KURTULUŞ Biyolojik Olmayan Hastalık Modifiye Edici Antiromatizmal ilaçlar Ali Nail DEMİR Romatolojide Biyolojik Tedavi Ajanları İsmail UÇAR İmmunsupresifler ve Diğer İlaçlar Önay GERÇİK Romatolojide İntravenöz İmmünoglobulin Uygulamaları Hüseyin Ali ÖZTÜRKAlper YILDIRIM Romatolojide Plazmaferez Uygulamaları Alper YILDIRIM Erken Artrit ve Palindromik Romatizma: Güncel Tedavi Neslihan GÖKÇEN Romatoid Artrit: Güncel Tedavi Zeynep KAYA Meryem CAN Romatoid Artritte Ekstra-Artiküler Tutulum Tedavisi Zübeyde UĞURLU Atalay DOĞRU Tekrarlayıcı Seronegatif Pİtting Ödemli Simetrik Sinovit (R3SPE) Sendromu Tedavi Yönetimi Berkan ARMAĞAN Erişkin Başlangıçlı Still Hastalığına Güncel Yaklaşım Ahmet KOR Şükran ERTEN Enfeksiyöz Artritler: Bakteriyel Artritler, Lyme Artriti, Viral Artritler, Mikobakteriyel, Brucella, Fungal Ve Parazitik Artritler: Güncel Tedavi Fatma TUNCER KURU Ankilozan Spondilit ve Non-Radyografik Aksiyel Spondiloartrit: Güncel Tedavi Dilek SOLMAZ Periferik Spondiloartrit: Güncel Tedavi Fatih SARITAŞ Psöriatik Artrit: Güncel Tedavi Selda ÇELİK Enteropatik Artrit Tedavisi Mete PEKDİKER Reaktif Artrit: Güncel Tedavi Özgül SOYSAL GÜNDÜZ Jüvenil İdyopatik Artrit Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar Kenan BARUT Elif KILIÇ KÖNT Özgür KASAPÇOPUR Sistemik Lupus Eritematozusda Güncel Tedavi Hamide Kart KÖSEOĞLU Sjögren Sendromunda Güncel Tedavi Yaklaşımları Pınar TALU ERTEN Antifosfolipid Sendromu Tedavisi Pınar AKYÜZ DAĞLI Ahmet OMMA Gebelikte Sistemik Lupus Eritematozus ve Antifosfolipid Antikor Sendromu: Güncel Tedavi Senar ŞAN Ayten YAZICI Kutanöz Lupus Eritematosus: Güncel Tedavisi Tuğba TEHÇİ Sistemik Skleroz Tedavisi Yasemin YALÇINKAYA Raynaud Fenomeninin Güncel Tedavisi Duygu TEMİZ KARADAĞ İdiopatik İnflamatuar Myopati Güncel Tedavi Figen TARHAN Anti-Sentetaz Sendromu Emel GÖNÜLLÜ Mix Konnektif Doku Hastalığında Güncel Tedavi İpek TÜRK Undiferansiye Bağ Dokusu Hastalığı ve Overlap Sendromlar Güncel Tedavi Derya KAŞKARİ Poliarteritis Nodosa Güncel Tedavisi Esra KAYACAN ERDOĞAN Dev Hücreli Arterit ve Polimyaljiya Romatika Tedavisi Vedat GERDAN Granülomatöz Polianjiitis’te Güncel Tedavi Özlem DOĞAN AĞBUGA Diğer Anca İlişkili Vaskülitlerde Güncel Tedavi Emrah KOÇ Takayasu Arteriti Güncel Tedavisi Sema KAYMAZ TAHRA Fatma ALİBAZ ÖNER Klinik Tutulumlara Göre Behçet Hastalığında Güncel Tedavi Yüksel MARAŞ Kawasaki Hastalığı Güncel Tedavi Rabia Miray KIŞLA EKİNCİ İmmun Kompleks Küçük Damar Vaskülitlerinde Güncel Tedavi Elif EDİBOĞLU Sarkoidoz: Güncel Tedavi Müge AYDIN TUFAN Relapsing Polikondrit Suade Özlem BADAK IgG4 İlişkili Hastalık: Güncel Tedavi Nazife Şule YAŞAR BİLGE Timuçin KAŞİFOĞLU Ailevi Akdeniz Ateşi: Güncel Tedavi Zeynep TOKER DİNÇER Serdal UĞURLU Henoch Schönlein Purpurası (HSP) Özge Altuğ GÜCENMEZ FMF Dışı Otoenflamatuar Hastalıklar: Güncel Tedavi Amra ADROVİÇ Mehmet YILDIZ Özgür KASAPÇOPUR Otoinflamatuar Hastalıklarda Aa Amiloidoz Güncel Tedavi Safiye BAKKALGerçek CAN Gut: Güncel Tedavi Gezmiş KİMYON CPPD Güncel Tedavi Fatih Necip ARICI Alper YILDIRIM Konnektif Doku Hastalığı İlişkili Pulmoner Arteriyel Hipertansiyon Tedavisi Alper SARI Romatolojik Hastalıklarda İnterstisyel Akciğer Hastalığı: Güncel Tedavi Zevcet YILMAZ Romatolojik Hastalıklarda Aşılama Mehmet Ali AŞIK Gebe, Emziren Ve Gebelik Planı Olan Romatoloji Hastalarında Paternal ve Maternal İlaç Kullanımı Sercan GÜCENMEZ