Organ Naklinde Temel Kavramlar - Özer Özlü, Nazife Gamze (Solid Organ Naklinde Hemşirelik Bakımı, 2024)
Her geçen gün gelişmekte ve artmak olan organ nakli uygulamalarını kayıt ederken ortak bir dil kullanılması gereklidir. Organ naklinde ortak dil ve terminoloji oluşturmak için organ naklindeki temel kavramların bilinmesi gereklidir. It is necessary to use a common language when recording organ transplantation practices, which are developing and increasing day by day. In order to create a common language and terminology in organ transplantation, it is necessary to know the basic concepts in organ transplantation.