Mekanik Ventilasyon (Hasta Transferi II: Hastanın Değerlendirilmesi, 2024)
Mekanik ventilasyon konusu ve ventilasyon stratejilerinin uygulanması, yoğun bakım sağlayıcıları için en zorlu öğrenme konularından biri olacaktır. Taşıma ekibinin mekanik ventilasyon endikasyonları, pulmoner fizyoloji ve hasta etkileşimi sırasında kullanılan ekipmanlar hakkında bilgi sahibi olması gerekir. Taşımanız istenecek son derece kritik hastalara hazırlıklı olmanız için mekanik ventilasyon anlayışınızı sürekli olarak geliştirmeniz çok önemlidir.