Güncel Kadın Hastalıkları ve Doğum Çalışmaları VII (Bahar) - Şen, Ahmet Eren; Erol, Mustafa; Şafak, İhsan and Çevikoğlu Kıllı, Mürşide and Şafak, İhsan and Dal, Yusuf and Özdilek Kırçiçeği, Feden Kübra and Balkaş, Gülay and Akgör, Utku and Aykut, Serdar and Avan, Mesut (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-