Nükleer Tıp ve Moleküler Görüntüleme Cilt 1-2 - Bayhan, Hikmet; Yüksel, Doğangün; Karaaslan, Şerife İpek and Ertay, Türkan and Çam Kaynar, Sermin and Toklu, Türkay and Hacıosmanoğlu, Tuğba and Ünak, Perihan and Özgenç, Emre and Gündoğdu, Evren and Ocak, Meltem and Demir, Mustafa and Poyraz, Leyla and Durmuş Altun, Gülay and Korkmaz, Ülkü and Günalp, Bengül and Derya, Ülkü Nur and Kovan, Bilal and Ayan, Aslı and Kıraç, F. Suna and Alıç Özaslan, İnci and Şimşek, Fikri Selçuk and Hiçürkmez, Meral and Şengöz, Tarık and Parlak, Yasemin and Yeyin, Nami and Kibar, Ali and Karaçavuş, Seyhan and Yıldız, Akın and Balyemez, Uğurcan and Karahan Şen, Nazlı Pınar and Aksu, Ayşegül and Çapa Kaya, Gamze and Çakır, Tansel and Balcı, Erdem and Gülbahar Ateş, Seda and Atay, Lütfiye Özlem and Bozkurt, Hasan and Koç, Zehra Pınar and Şeker, Kerim and Akdemir, Ümit Özgür and Çakır, Tansel and Efetürk, Hülya and Küçükali, Selahattin Barış and Gülbahar Ateş, Seda and Kaya, Meryem and Filizoğlu, Nuh and Özgüven, Salih and Erdil, Tanju Yusuf and Ilgan, Seyfettin and Büyükdereli, Gülgün and Salan, Ahmet and Özcan, Pınar Pelin and Özdemir, Semra and Salihoğlu, Yavuz Sami and Çağlıyan, Feyza and Özdemir, Elif and Görtan, Fatma Arzu and Demir, Hakan and Soyluoğlu, Selin and Canbaz Tosun, Fevziye and Özkaya, Ahmet and Şahin, Onur Erdem and Yüksel, Mahmut and Ceylan, Yeşim and Özcan, Zehra and Yaylalı, Olga and Hasbek, Zekiye and Sarıkaya, Ali and Elboğa, Umut and Çayırlı, Yusuf Burak and Sütçü, Gizem and Soydal, Çiğdem and Volkan Salancı, Bilge and Vardareli, Erkan and Abdülrezzak, Ümmühan and Tutuş, Ahmet and Aksoy, Tamer and Alçin, Göksel and Demirel, Bedriye Büşra and Uçmak, Gülin and Dağlıöz Görür, Gözde and Taşçı, Cengiz and Çapa Kaya, Gamze and Asa, Sertaç and Sarıkaya, İsmet and Sayman, Haluk Burçak and Coşkun, Nazım and Türkölmez, Şeyda and Bilgiç, Seçkin and Sönmezoğlu, Kerim and Tatcı, Ebru and Özmen, Özlem and Uslu Beşli, Lebriz and Erdoğan, Mehmet and Şengül, Sevim Süreyya and Üstün, Funda and Bozkurt, Murat Fani and Yapar, Zeynep and Yapar, Ali Fuat and Ak Sivrikoz, İlknur and; rbaş, Ülkem and; an, Mehmet and; n, Neşe and; k, Zeynep and; ş Gündüz, Pınar and; çalıoğlu, Alper Özgür and; Hüseyin and, Mustafa Özdeş and; men, Cüneyt and; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-