Akut Germe Egzersizi Sonrasında Anaerobik Performansın Zamana Bağlı Değişiminin İncelenmesi - Aydın, Erbil Murat; Uçan, Yılmaz (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitap germe egzersizlerinin anaerobik performans üzerine etkileri ve bu etkilerin ne kadar süre devam ettiğinin belirlenmesi açısından sporcu ve antrenörlere katkı sağlayacaktır.