İnfertilite ve Yardımcı Üreme Teknikleri - Erciyestepe, Sezgi Güllü; Bala, Mesut; Ünal, Ömer; Kurnuç, Fatma Zehra; Sapcı, Sarper; Halaç, Aybüke Kevser; Babacan, N. Günce; Oyardı, Pelin; Karataş, Suat; Kasapoğlu, Ali; Ermin, Ece; Ercan Begen, Emel Ebru; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Elinizdeki kitapta infertil hastanın ilk başvurusundan, yardımcı üreme teknikleri ihtiyacı doğmasına kadarki süreçlerdeki sorunları güncel gelişmeler ışığında kapsamlı olarak değerlendirilmiştir.