Sağlık Bilimleri Fakülteleri İçin Anatomi - Bağcı Uzun, Gökçe; Akkoç, Ramazan Fazıl; Aksu, Feyza; Tokpınar, Adem; Uzmansel, Deniz; Kayan, Gülden; Çimen, Kaan; Tekeli, Mustafa; Kabakcı, Ayşe Gül; Tuğtağ Demir, Berin; Patat, Dilara; Altıntaş, Hilal Melis; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitabın, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin eğitim yaşamlarına katkısı yanında mezuniyetinden sonraki profesyonel çalışma dönemlerindeki başarılarına da katkı sunacağına inanıyoruz. Çünkü anatomi konusundaki temel bilgiler, sağlık personelinin hastaya bilinçli yaklaşımını sağlayarak iyi hizmet veren sağlık profesyonellerinin artmasına neden olacaktır.