Toraks Radyolojisi - Orman , Müjgan; Erdil, İrem and Şimşek, Baran and Büber, Ahmet and Sertçelik, Lale and Cingöz, Eda and Özgür Yüksel, Bilge and Kolbaş, İlker and Gençer, Serap and Erdal Dönmez, Gül and Cingöz, Mehmet and Duman, Dildar and Tanju, Neslihan and Bülbün, Goncagül and Kızılkaya, Hafize and Kıvrak, Hale and Çıtak, Sevinç and Ağaçkıran, Abdulbaki (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitap sadece radyoloji asistan ve uzman hekimleri için değil tüm klinisyenler için yol gösterici ve pratik bilgiler içeren, konu anlatımlarını zengin örnek görüntüler ile destekleyen kapsamlı bir kaynak olarak hazırlanmıştır. Günümüzde tüm hekimlerin temel klinik ve radyolojik bilgiye sahip olması gerekliliğine inandığımız için konu anlatımlarında bütünlüğü sağlayabilmek adına her konu başlığında klinik bilgi ve radyolojik bulgular detaylandırılmış ve uygun radyolojik görüntüler ile örneklendirilmiştir.