Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Kapsamında Riskli Gruplar ve Riskli Durumlar Halk Sağlığı Hemşireliği Yaklaşımı - Göger, Seda; Genç Akgün, Zeynep; Meşe Tunç, Aylin; İlçioğlu, Kevser and Yılmaz, Beyza Nur and Ertürk, Özge and Gökçay, Gönül and Akkuş, Yeliz and Uğurlu, Ali and Babaoğlu, Cumhur and Ersarı Şen, Eda and İncirkuş Küçük, Hülya and Efetürk, Nida (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitabın amacı da hem halk sağlığı hemşireliği alanında ve diğer eş disiplinlerde ve hem de sağlığın korunması ve geliştirilmesi için bilgi ve birikime ihtiyaç duyan tüm paydaşlar için birinci basamak sağlık hizmetleri kapsamında bakış açısı geliştirmek ve çözüme aracı olmaktır.