İstatistiksel Güç ve Örneklem Büyüklüğü: G*Power Uygulamalı - Bulut, Yunus (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitap ileri düzeyde istatistik bilgileri içeren bir kaynaktan ziyade, bilimsel tez, araştırma, makaleler vs için istatistiksel kısımların anlaşılabilmesi ve çalışma öncesinde bir istatistikçiye başvurmadan önce çalışmanın hipotezlerinin nasıl kurulması gerektiğini ( çünkü kurulan hipotezlere uymayan bir çalışma başlığı bile çalışmanın eksik kalmasına neden olacaktır) ve örnek birimleri seçilirken nelere dikkat edilmesi gerektiğini okuyucuya yol göstermek için yazılmıştır.