Ebelikte Yönetim - Bay, Habibe; Dereli Yılmaz, Sema; Yazıcı Topçu, Tuğba; Aktaş, Songül; Aslantekin Özçoban, Filiz; Çevik, Esra; Avcıbay Vurgeç, Burcu; Çevik, Ayseren; Altıparmak, Sümeyye; Aksoy Derya, Yeşim; Karahan, Nazan; Ceylan, Gamze; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Ebelikte Yönetim kitabı yönetim kavramından başlayarak, organizasyon yapıları, ulusal sağlık politikaları, ebelikle ilgili yasal mevzuatlar, mesleki örgütlenme, malpraktislerin yönetimi, kalite yönetimi, liderlik ve kariyer gelişimi gibi konuları içeren geniş kapsamlı bir kaynaktır. Bu kitap ebelik öğrencilerine, akademisyenlerine ve klinik meslektaşlarımıza rehber olacak nitelikte ele alınmıştır. Kitap, ülkenin dört bir yanında görev yapan çok kıymetli akademisyenlerle işbirliği içerisinde hazırlanmıştır. Kitabın güzel bir işbirliğinin göstergesi olması ve ebe akademisyenler tarafından yazılmış olması alanda bir ilk olma özelliği taşımaktadır.