Temel Spinal Enstrüman Bilgisi - Kayalar, Ali Erhan; Naderi, Sait; Özhan, Bozkurt Burak; Kılınçer, Cumhur; Ferrara, Lisa; Atik, Enver; Temiz, Peyker; Aydın, Hasan Emre; Akkaya, Deniz; Arslantaş, Ali; Yurddaşkal, Melis; Durmuş, Hülya; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Türkiye’de Spinal Enstrümantasyonun Tarihi Sait NADERİ Mekanik ve Biyomekaniğin Temelleri Bozkurt Burak ÖZHAN Spinal İmplantların Elemanları Cumhur KILINÇER Lisa FERRARA Metalurji ve Alaşım Bilgisi Enver ATİK Klasik Üretim Yöntemleri Enver ATİK Katmanlı İmalat (Kİ) - Additive Manufacturing (AM) Cüneyt TEMİZ Peyker TEMİZ Cerrahide 3D Printer Destekli İmplant Üretimi ve Kaplama Yöntemleri Hasan Emre AYDIN Deniz AKKAYA Ali ARSLANTAŞ Biyouyumlu Malzemeler ve Mekanik Özellikleri Melis YURDDAŞKAL Hülya DURMUŞ Biyomalzemelerin Karakterizasyonu Hüseyin Erdem YALKIN Patoloji ve Enstruman Biyomekaniği Serdar ÇEVİK Hakan HANIMOĞLU Hakan BOZKUŞ Cerrahi Teknik - Enstruman İlişkisi Ömer AKÇALI Enstrüman, Füzyon, Psödoartroz Burak TAHMAZOĞLU Taha Şükrü KORKMAZ Murat HANCI Osteoporotik Omurga Cerrahisinde Kullanılan İmplantlar Varol AYDIN Kadir KOTİL Geçiş Bölgelerinde Enstrüman Sorunları, Yük Yoğunlaşması ve Proksimal Bileşke Sorunları Seymur NİFTALİYEV Erkan KAPTANOĞLU Spinal Enstrümantasyonda Yetmezlik Mehdi HEKİMOĞLU Ahmet Tulgar BAŞAK Ali Fahir ÖZER Enstrüman Kurgusunun Komplikasyonlarla İlişkisi Muhammed Taha ESER Süleyman Rüştü ÇAYLI Spinal İmplant Teknolojisi : Gelişmeler Cüneyt TEMİZ Peyker TEMİZ Mehmet EMİNOĞLU Ömer Emre YAĞLI Spinal Araştırma Geliştirme, Sertifikasyon ve İnovasyon Süreçleri Cüneyt TEMİZ Mehmet EMİNOĞLU Ömer Emre YAĞLI Burak TÜLÜ Spinal Cerrahide Yeni Teknolojik Gelişmeler; Teletıp, Robotik Sistemler ve Genişletilmiş Gerçeklik-Karma Gerçeklik Macit TERZİ Emre BAHİR METE Murat ZAİMOĞLU Yusuf Şükrü ÇAĞLAR Spinal Cerrahide Enstrümantasyon ile İlgili Hekim Sorumluluğu Serdar IŞIK