Göç, Yoksulluk ve Ekonomik Özgürlükler - Çiftçi, Hakkı (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitap, göç, yoksulluk ve ekonomik özgürlükler konularını ele almaktadır. Yazar, Doç. Dr. Hakkı Çiftçi’dir ve kitabın ISBN numarası 978-625-6965-79-9’dur. Yayın koordinatörü Yasin Dilmen’dir ve sayfa ve kapak tasarımı Akademisyen Dizgi Ünitesi tarafından yapılmıştır. Kitabın yayıncı sertifika numarası 47518’dir ve baskı ve cilt işlemleri Vadi Matbaacılık tarafından gerçekleştirilmiştir. Kitap, göç, yoksulluk ve ekonomik özgürlükler konularında bilgi sunmaktadır ve bu konularda yapılan araştırmaları içermektedir. Kitabın Bisac kodu BUS023000’dir ve DOI numarası 10.37609/akya.2440’tır. Kitabın tüm hakları Akademisyen Kitabevi A.Ş.’ye aittir ve izin alınmadan çoğaltılamaz, basılamaz veya dağıtılamaz. Kitap, T.C. Kültür Bakanlığı bandrolü ile satılmaktadır. Genel dağıtımı Akademisyen Kitabevi A.Ş. tarafından yapılmaktadır. Kitap, göç, yoksulluk ve ekonomik özgürlükler konularında bilgi edinmek isteyen okuyuculara yöneliktir. This book addresses the topics of migration, poverty, and economic freedoms. The author is Assoc. Prof. Hakkı Çiftçi and the ISBN number of the book is 978-625-6965-79-9. The publication coordinator is Yasin Dilmen and the page and cover design were done by the Academic Typesetting Unit. The publisher’s certificate number for the book is 47518 and the printing and binding processes were carried out by Vadi Printing House. The book provides information on migration, poverty, and economic freedoms, and includes research conducted on these subjects. The Bisac code for the book is BUS023000 and its DOI number is 10.37609/akya.2440. All rights to the book belong to Akademisyen Kitabevi A.Ş. and it cannot be reproduced, printed, or distributed without permission. The book is sold with the official seal of the Ministry of Culture and Tourism of the Republic of Turkey. General distribution is carried out by Akademisyen Kitabevi A.Ş. The book is intended for readers who want to acquire knowledge on the topics of migration, poverty, and economic freedoms.