Çocuklarda Nörodejeneratif ve Nörometabolik Hastalıklar: Temel Bilgiler ve Olgularla Tanısal Yaklaşımlar - Cansever, Mehmet Şerif; Bako, Derya; Yapıcı, Özge; Genç, Sinan; Görükmez, Orhan; Topak, Ali; Kızılkaya, Mete Han; Ekinci, Asiye; Işık, Bilgen; Çağan, Eren; Görükmez, Özlem; Şenoğlu, Mine Çiğdem; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Çocuklarda Nörometabolik ve Nörodejeneratif Hastalıklarda Öykü, Muayene ve Temel Yaklaşımlar Cengiz HAVALI Kalıtsal Metabolizma Hastalıklarında Laboratuvar İncelemeleri Mehmet Şerif CANSEVER Çocuklarda Temel Radyolojik Görüntüleme Yöntemleri ve Beyin Görüntülemesinde Uygun Yaklaşım Seçimi Derya BAKO Çocuklarda Beyin Manyetik Rezonans Görüntüleme Özge YAPICI Çocukluk Çağı Nörometabolik ve Nörodejeneratif Hastalıklara Manyetik Rezonans Görüntüleme Temelli Radyolojik Yaklaşım Derya BAKO Çocukluk Çağı Nörometabolik ve Nörodejeneratif Hastalıklarda Manyetik Rezonans Spektroskopi Sinan GENÇ Çocukluk Çağı Nörometabolik ve Nörodejeneratif Hastalıklara Genetik Yaklaşım Orhan GÖRÜKMEZ Mitokondriyal Hastalıklarda Heteroplazmi Dinamikleri ve Moleküler Genetik Testlerin Kullanımı Ali TOPAK Çocukluk Çağı Nörometabolik ve Nörodejeneratif Hastalıklarda Kardiyak Değerlendirme Mete Han KIZILKAYA Çocukluk Çağı Nörodejeneratif ve Nörometabolik Hastalıklarda Göz Bulguları Asiye EKİNCİ Çocukluk Çağı Nörometabolik ve Nörodejeneratif Hastalıklarda Hematolojik Bulgular Bilgen IŞIK Nöroenflamasyon Eren ÇAĞAN Nörodejeneratif Hastalıklar ve İmmün Sistem Eren ÇAĞAN Çocukluk Çağı Nörometabolik ve Nörodejeneratif Hastalıklarda Kök Hücre Nakli Bilgen IŞIK Çocukluk Çağı Nörometabolik ve Nörodejeneratif Hastalıklarda Gen Tedavisi Özlem GÖRÜKMEZ OLGU 1 Cengiz HAVALI OLGU 2 Mine Çiğdem ŞENOĞLU OLGU 3 Sevil DORUM OLGU 4 Esra SARIGEÇİLİ OLGU 5 Dilek GÜNEŞ OLGU 6 Rabia TÜTÜNCÜ TOKER OLGU 7 Pembe SOYLU ÜSTKOYUNCU, Songül GÖKAY OLGU 8 Fatma KAYA OLGU 9 Beyza Belde DOĞAN OLGU 10 Sebile KILAVUZ OLGU 11 Ayfer SAKARYA GÜNEŞ OLGU 12 Sevim TÜRAY OLGU 13 Ayşe Ergül BOZACI OLGU 14 Didem SOYDEMİR OLGU 15 Aliye GÜLBAHÇE OLGU 16 Ayfer SAKARYA GÜNEŞ OLGU 17 Elif Perihan ÖNCEL OLGU 18 Emine GÖKSOY OLGU 19 Pınar ÖZBUDAK OLGU 20 Hülya İNCE OLGU 21 Serçin TAŞAR OLGU 22 Habibe KOÇ UÇAR, Berrak BİLGİNER GÜRBÜZ OLGU 23 Rabia TÜTÜNCÜ TOKER OLGU 24 Gülhan KARAKAYA MOLLA OLGU 25 Ayşenur METİN OLGU 26 Gülşah KALAY OLGU 27 Canan ÜSTÜN OLGU 28 Zeynep Beyza KUŞKU OLGU 29 Özgen HÜR OLGU 30 Beyza Belde DOĞAN OLGU 31 Cumali ALAN OLGU 32 Pınar ÖZBUDAK OLGU 33 Serkan KIRIK OLGU 34 Ayşe Nur COŞKUN OLGU 35 İpek DOKUREL ÇETİN OLGU 36 Sevim TÜRAY OLGU 37 Mutluay ARSLAN OLGU 38 Selen HAS ÖZHAN OLGU 39 Hilal AYDIN OLGU 40 Gül YÜCEL OLGU 41 Esra ÜLGEN TEMEL OLGU 42 İlknur CANKURT OLGU 43 Beyza Belde DOĞAN OLGU 44 Çağatay GÜNAY OLGU 45 Aliye GÜLBAHÇE OLGU 46 Dilek GÜNEŞ OLGU 47 Asburce OLGAC OLGU 48 Mehtap KAĞNICI OLGU 49 Nazlı Balcan KARACA OLGU 50 Halil ÇELİK OLGU 51 Esra SARIGEÇİLİ OLGU 52 Serap BİLGE OLGU 53 Hakan ERÇELEBİ OLGU 54 Gül YÜCEL OLGU 55 Asburce OLGAC OLGU 56 Emine Gülben YURDAGÜL OLGU 57 Berrak BİLGİNER GÜRBÜZ, Habibe KOÇ UÇAR OLGU 58 Fatih Mehmet Akif ÖZDEMİR OLGU 59 Özge TOPTAŞ DEDEOĞLU OLGU 60 Fatih Mehmet Akif ÖZDEMİR OLGU 61 Şeyma Nur KARATAŞ OLGU 62 Sevil DORUM, Cengiz HAVALI OLGU 63 Gamze AYVAZOĞLU Nörometabolik Hastalıklar ve Karaciğer Nilüfer ÜLKÜ ŞAHİN OLGU 64 Didem SOYDEMİR